Γνωρίστε το υπερσύγχρονο εργοστάσιο της Aeolus Tyres

Ο μισός αιώνας εμπειρίας και τεχνογνωσίας στην βιομηχανία των ελαστικών, σε συνδυασμό με τα υπερσύγχρονα εργοστάσια και εγκαταστάσεις, καθιστά την AEOLUS ως έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών της Ασίας. Η εταιρία είναι γνωστή για την ποιότητα, την καινοτομία, τη μακροζωία και για τις χαμηλές της τιμές. Η μεγάλη ποικιλία των ελαστικών που κατασκευάζονται (από επιβατικά, μέχρι χωματουργικά και ελαστικά φορτηγών και βαρέων μηχανημάτων) δείχνει την σταθερότητα και την αδιαμφισβήτητη εμπειρία της εταιρίας στον κλάδο.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1965 και ανήκει πλέον στους 20 μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών στον κόσμο υιοθετώντας τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα ποιότητας. Κάθε χρόνο η AEOLUS παράγει περίπου 5,5 εκατομμύρια ελαστικά για ένα ευρύ φάσμα οχημάτων. Η δραστηριοποίηση της στην Ευρωπαϊκή αγορά ξεκίνησε το 2002 και ήταν άμεσα επιτυχής. Η AEOLUS εισήγαγε ελαστικά φορτηγών και ρυμουλκούμενων οχημάτων, χωματουργικών και γεωργικών μηχανημάτων, όπως επίσης και την σειρά επιβατικών AEOLUS ACE.

Ποιοτικά ελαστικά στη σωστή τιμή

Η AEOLUS αποτελεί τη μοναδική επιλογή για κάποιον που θέλει τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και τιμής, κάτι που αποδεικνύεται από τις υψηλές βαθμολογίες που έχουν τα ελαστικά στην Ευρωπαϊκή Ετικέτα. Η παραγωγική διαδικασία πραγματοποιείται με αυστηρά κριτήρια και υπό υψηλές προδιαγραφές, καταφέρνοντας έτσι να προσφέρει:

  • Υψηλότερη ποιότητα
  • Χαμηλή αντίσταση κύλισης
  • Εξαιρετικό κράτημα
  • Υψηλή χιλιομετρική απόδοση
  • Αξιοπιστία και ασφάλεια κατά τη χρήση
  • Μεγάλη προστασία από τη φθορά
  • Αειφόρος παραγωγή σε ένα σύγχρονο εργοστάσιο

Οι παραγωγή πραγματοποιείται σε υπερσύχρονο εργοστάσιο αυστηρών προδιαγραφών ποιότητας το οποίο είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO 9001 και ISO/TS16949. Όλα τα ελαστικά AEOLUS που εισάγονται στις χώρες της Ε.Ε. συμμορφώνονται με τις κατευθυντήριες γραμμές της, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου RDW για τα μηχανοκίνητα οχήματα.

Με σεβασμό στο περιβάλλον

Η Aeolus Tyres εργάζεται πολύ σκληρά για να διατηρήσει το περιβάλλον και, συνεπώς, οικολογικό και βιώσιμο μέλλον

Πρώτες ύλες

Όλες οι πρώτες ύλες είναι σύμφωνα με τον κανονισμό REACH ΕΚ 1907/2006.

Παραγωγή

Η διαδικασία και τα εργοστάσια state-of-the-art παραγωγής χαρακτηρίζονται από χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και παράγουν λιγότερες εκπομπές ρύπων και θόρυβο.

Προϊόντα

Τα ελαστικά Aeolus πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα για να επιτύχει την υψηλότερη βαθμολογία σε διάφορες δοκιμασίες και εσωτερικούς ελέγχους.  Ως αποτέλεσμα, τα ελαστικά Aeolus μειώνουν τις εκπομπές CO2 και την ηχορύπανση.

Εδώ μαθαίνετε όλα μας τα νέα

AEOLUS Precision ACE2

Το ιδανικό καλοκαιρινό ελαστικό για οδηγούς που ζητούν ασφάλεια σε όλες τις καιρικές και οδηγικές συνθήκες.

Το Precision ACE2 είναι χωρίς αμφιβολία το κορυφαίο ελαστικό της γκάμας AEOLUS. Με τη νέα γενιά ACE2 η AEOLUS δηλώνει τη δέσμευσή της στη συνεχή ανάπτυξη των προϊόντων της. Μάλιστα το Precision ACE2 παρέχει εντυπωσιακά βελτιωμένες επιδόσεις σε βρεγμένους δρόμους, σε συνδυασμό με αντοχή, άνεση και μια εξαιρετική ποιότητα κύλισης. Το βελτιστοποιημένο προφίλ του επιτυγχάνει υψηλά επίπεδα σταθερότητας και ταυτόχρονα κορυφαία οδηγικά χαρακτηριστικά.

Με το λανσάρισμα του Precision ACE2, η AEOLUS εκπληρώνει τη δέσμευση της για συνεχή εξέλιξη των προϊόντων της. Και επιπρόσθετα, το Precision ACE2 αποκτά την ετικέτα πιστότητας TÜV MARK QUALIFICATION του TÜV  SÜD PRODUCT SERVICE [Αναφορά No. 713048423/AH03], πληρώντας όλες τις αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Σχεδιαστικά, το πέλμα του Precision ACE2 διαθέτει τέσσερις φαρδιές αυλακώσεις οι οποίες επιτρέπουν την απομάκρυνση μεγάλου όγκου νερού κατά την επαφή με το δρόμο. Έτσι μειώνεται το ρίσκο της υδρολίσθησης. Κατασκευαστικά, η μοντέρνα σύνθεση της γόμας ακολουθεί μια σειρά από διαφορετικές απαιτήσεις. Η πρόσφυση και το φρενάρισμα σε συνθήκες βρεγμένου οδοστρώματος ήταν πρωταρχικός στόχος, μαζί με τη χαμηλή αντίσταση κύλισης για μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές ρύπων.

Πρεμιέρα των νέων AEOLUS ACE2

Στα πλαίσια του παγκόσμιου λανσαρίσματος των προϊόντων της, η AEOLUS Tyres παρουσίασε τη σειρά ACE2 στην πίστα δοκιμών της AMZS, στο Βράνσκο της Σλοβενίας. Οι Έλληνες αντιπρόσωποι ήταν εκεί για να γνωρίσουν το ελαστικό υψηλών επιδόσεων Steering ACE2 και το υπερ-υψηλών επιδόσεων Precision ACE2.

Τα δύο νέα αυτά ελαστικά προστίθενται στην υπάρχουσα γκάμα της AEOLUS Tyres και τοποθετούνται στην κορυφή της σειράς, ακολουθώντας μάλιστα τις αυστηρές περιβαλλοντικές και ποιοτικές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής αγοράς.

AEOLUS Precision ACE2

Είναι χωρίς αμφιβολία το κορυφαίο ελαστικό της γκάμας AEOLUS. Με τη νέα γενιά ACE2 η AEOLUS δηλώνει τη δέσμευσή της στη συνεχή ανάπτυξη των προϊόντων της. Και επιπρόσθετα, το Precision ACE2 αποκτά την ετικέτα TÜV MARK QUALIFICATION του TÜV  SÜD PRODUCT SERVICE, πληρώντας όλες τις αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Το ελαστικό θα διατίθεται σε μια μεγάλη γκάμα 50 διαστάσεων από 60/16’’ έως 35/19’’.

AEOLUS Steering ACE2

Το ελαστικό επιδόσεων Steerging ACE2 θα διατίθεται από το καλοκαίρι του 2015, ενώ ήδη έχει ολοκληρώσει μια σειρά από εξαντλητικά test ώστε να πληροί και αυτό τις υψηλές προδιαγραφές της Ευρώπης. Σχεδιασμένο και εξελιγμένο για να ικανοποιήσει τους λάτρεις της σπορ οδήγησης, το Steering ACE2 διακρίνεται για τις επιδόσεις του σε σταθερότητα, φρενάρισμα αλλά και σπορτίφ συμπεριφορά.

Στο Βράνσκο της Σλοβενίας

Την πίστα δοκιμών της AMZS επέλεξε η AEOLUS Tyres Co. Ltd. για να παρουσιάσει στους εκπροσώπους των χωρών και στους κατά τόπους συνεργάτες τις επιδόσεις των νέων της ελαστικών. Η ελληνική αποστολή ταξίδεψε, γνώρισε και οδήγησε στην πίστα δοκιμών τα ελαστικά, διαπιστώνοντας και στην πράξη όλα τα παραπάνω. Μάλιστα εντυπωσίασαν οι επιδόσεις των ελαστικών σε βρεγμένο, τόσο σε διαδικασία φρεναρίσματος όσο και σε σλάλομ.

 

Τα ελαστικά Aeolus με πιστοποίηση TÜV SÜD

Τη σφραγίδα ποιότητας και αξιοπιστίας του γνωστού γερμανικού οργανισμού TÜV SÜD απέκτησαν τα ελαστικά AEOLUS. Το ολοκαίνουριο ελαστικό υψηλών επιδόσεων Precision ACE2 πέρασε με επιτυχία όλες τις απαραίτητες δοκιμασίες και έγινε το πρώτο ελαστικό της γκάμας με την πιστοποίηση TÜV MARK QUALIFICATION του TÜV SÜD PRODUCT SERVICE [Αναφορά No. 713048423/AH03].

Οι δοκιμές στις οποίες υποβλήθηκε το AEOLUS Precision ACE 2 περιλάμβαναν πρόσφυση και φρενάρισμα σε βρεγμένες επιφάνειες, μέτρηση θορύβου και αντίσταση κύλισης, πάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές 1222/2009/EC της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η πιστοποίηση TÜV SÜD είναι ένας επώνυμος τρόπος ώστε για να αξιολογήσει κανείς την ποιότητα, τις ικανότητες αλλά και την ασφάλεια που παρέχει ένα ελαστικό.

Δείτε εδώ όλα τα video

Aeolus Tyres Slovenia 2015

AEOLUS PCR Tyres ACE2 Spot AH03 2015

AEOLUS PCR Tyres TÜV Qualification Tire Test Mark 2015

Κλείσιμο