Πρεμιέρα των νέων AEOLUS ACE2

Στα πλαίσια του παγκόσμιου λανσαρίσματος των προϊόντων της, η AEOLUS Tyres παρουσίασε τη σειρά ACE2 στην πίστα δοκιμών της AMZS, στο Βράνσκο της Σλοβενίας. Οι Έλληνες αντιπρόσωποι ήταν εκεί για να γνωρίσουν το ελαστικό υψηλών επιδόσεων Steering ACE2 και το υπερ-υψηλών επιδόσεων Precision ACE2.

Τα δύο νέα αυτά ελαστικά προστίθενται στην υπάρχουσα γκάμα της AEOLUS Tyres και τοποθετούνται στην κορυφή της σειράς, ακολουθώντας μάλιστα τις αυστηρές περιβαλλοντικές και ποιοτικές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής αγοράς.

AEOLUS Precision ACE2

Είναι χωρίς αμφιβολία το κορυφαίο ελαστικό της γκάμας AEOLUS. Με τη νέα γενιά ACE2 η AEOLUS δηλώνει τη δέσμευσή της στη συνεχή ανάπτυξη των προϊόντων της. Και επιπρόσθετα, το Precision ACE2 αποκτά την ετικέτα TÜV MARK QUALIFICATION του TÜV  SÜD PRODUCT SERVICE, πληρώντας όλες τις αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Το ελαστικό θα διατίθεται σε μια μεγάλη γκάμα 50 διαστάσεων από 60/16’’ έως 35/19’’.

AEOLUS Steering ACE2

Το ελαστικό επιδόσεων Steerging ACE2 θα διατίθεται από το καλοκαίρι του 2015, ενώ ήδη έχει ολοκληρώσει μια σειρά από εξαντλητικά test ώστε να πληροί και αυτό τις υψηλές προδιαγραφές της Ευρώπης. Σχεδιασμένο και εξελιγμένο για να ικανοποιήσει τους λάτρεις της σπορ οδήγησης, το Steering ACE2 διακρίνεται για τις επιδόσεις του σε σταθερότητα, φρενάρισμα αλλά και σπορτίφ συμπεριφορά.

Στο Βράνσκο της Σλοβενίας

Την πίστα δοκιμών της AMZS επέλεξε η AEOLUS Tyres Co. Ltd. για να παρουσιάσει στους εκπροσώπους των χωρών και στους κατά τόπους συνεργάτες τις επιδόσεις των νέων της ελαστικών. Η ελληνική αποστολή ταξίδεψε, γνώρισε και οδήγησε στην πίστα δοκιμών τα ελαστικά, διαπιστώνοντας και στην πράξη όλα τα παραπάνω. Μάλιστα εντυπωσίασαν οι επιδόσεις των ελαστικών σε βρεγμένο, τόσο σε διαδικασία φρεναρίσματος όσο και σε σλάλομ.